Welkom bij deze site

De familie Pulles-Heesbeen

Deze wiki site is een poging om onze familiegeschiedenis te gaan bouwen. Het idee is dat we voor ieder lid van de familie een pagina maken. Op die pagina kan informatie en eventueel een paar plaatjes over die persoon worden opgenomen.

Veel pagina's zijn al aangemaakt, zie de overzichten van de families Pulles en Heesbeen. Veel pagina's zijn er ook nog niet. Als je lid bent van deze site, kun je jouw pagina aanpassen en aanvullen. Zonodig help ik je daar graag mee.

Inhoud

Je kunt op verschillende manieren de inhoud van deze site bekijken:

 1. Via overzichten (ook in het menu boven elke bladzijde)
  • Via de lijn van de familie Pulles waar je direct kunt doorklikken naar iedereen uit die familie die al in deze website is opgenomen
  • Via de lijn van de familie Heesbeen; dit deel is veel minder compleet dan dat van de familie Pulles
  • Via de geschiedenis van Pulles-Heesbeen; dit deel is op dit moment nog vrij leeg rn ik nodig familieleden graag uit aan een geschiedenis van bakkerij en winkel van Pulles-Heesbeen bij te dragen/
 2. andere teksten via het menu Verder lezen
  • Een verzameling van verhalen door familieleden over familieleden, ook direct in het menu te vinden
  • Daarnaast worden op onregelmatige tijden nieuwsbrieven gemaakt, die je ook via het menu kunt vinden.
  • Tot slot zijn hier interessante internetpagina's te vinden
 3. Forum Sinds 15 september is ook een Discussieforum aan deze site toegevoegd. Op de forum-pagina is een volledige discussie-forum functionaliteit beschikbaar. Maak er gebruik van als je vragen hebt of algemene opmerkingen wilt plaatsen.
 4. Het help menu geeft directe toegang tot een aantal handige zaken, zoals korte handleidingen hoe je teksten kunt vormgeven. Als je mee wilt doen hoef je je daar overigens geen zorgen over te maken. Ik zal er voor zorgen dat teksten, door jullie gemaakt, er een beetje goed uit gaan zien en kan op jullie verzoek ook plaatjes of foto's toevoegen.

Nieuws

Vanaf 8 augustus 2013 is deze site geheel opnieuw vormgegeven. Ook is de structuur aangepast. Daarmee is het hopelijk gemakkelijker geworden dingen te vinden.
Een link naar de lijst van de laatste veranderingen en forumbijdragen kun je in het rechter menu vinden.

Opmerkingen en commentaar

Bij elke pagina

Elke pagina op deze wiki-site heeft ook een eigen discussiemogelijkheid. Klik daartoe op de "Discuss" knop onder aan de pagina. Je kunt zien als er al een discussie loopt doordat er een getal tussen haakjes aan deze knop is toegevoegd. Gebruik deze pagina-discussie als je opmerkingen, vragen of aanvullingen hebt, maar ze (nog) niet zelf wilt invoeren.

Hoe kun je meedoen en bijdragen?

Als je een van de (((achter-)achter-)klein-)kinderen van Tinus en Janske bent, kun je van deze site lid worden en meehelpen om de pagina's in te vullen. Als je lid bent, kun je de wiki-pagina's aanpassen.

Ik hoop dat op deze manier inderdaad een mooie familiegeschiedenis kan worden gebouwd.

De site is opgezet door Tinus Pulles, ofwel Tinus van Bart van Tinus van Bart van Keeske.